"Võsareporteri lõputuuri" saatelõik, kus riigikogulane labase sõnapruugiga homoseksuaale solvas, algas jaoga, kus Võsa sissejuhatuseks Keila tänavatel intervjueeritava juurde sõitis. Võsa keeras ühe käega rooli, hoidis teises mikrofoni ning rääkides pendeldas ta pilk tee ja kõrvalistmel asuva kaamera suunas.

Põhja prefektuuri liiklusjärelvalve talituse juhi Elari Kasemetsa sõnul võinuks politseipatrull teda sel moel rooli keeramas nähes karistada.

"Liiklusseaduse järgi ei või sõiduki juhtimise ajal teha midagi, mis hajutaks juhi tähelepanu ja mis võiks viiks liiklusohtliku olukorra tekkimiseni. Nii telefoniga rääkimine kui ka näiteks roolis söömine-joomine või muud tähelepanu hajutavad tegevused on võrdväärselt keelatud," ütles ta.

"Kui näiteks patrullpolitseinik oleks märganud selle video tegemise ajal seda autot ning oleks täheldanud, et samal ajal autojuhtimine ja kaamerasse rääkimine põhjustab liiklusohtu, oleks ta saanud auto kinni pidada ja põhimõtteliselt ka saanud autojuhti karistada samaväärselt roolis telefoniga rääkijatega."

Liiklusseaduse paragrahvi 33 järgi on juhil keelatud "tegeleda juhtimise ajal toimingutega, mis võivad segada juhtimist või liiklusolude tajumist, sealhulgas kasutada telefoni ilma käsi vabaks jätva vahendita, sõiduki liikumise ajal hoida telefoni käes".

Pelgalt telesaates ilmunud video põhjal politsei sõnul Võsa karistada ei saa - selleks on vaja ka tunnistajat, kes nägi teda autoroolis kõrvalise tegevusega hõivatuna.