Kogu saaga sai alguse juba kaheksa aastat tagasi, kui Natšalova oli ametlikult abielus jalgpallur Jevgeni Aldoniniga. Enne lahutust oli lauljataril juba armusuhe hokimängijaga, kuid petnud Natšalova sai lahutuse käigus siiski abielupaari neljatoalise luksukorteri endale.

Julia Natšalova eksabikaasaga.

Kuid ka uus armastus ei püsinud lõpuni. Kuigi Frolov ja Natšalova kunagi ei abiellunud, siis 2016. aasta sügisel lahku läinud paaril oli nii mõndagi jagada. Aasta varem oli Frolov enda sõnul maksnud naisele 20 miljonit rubla, et osta pool korteri õigustest endale ehk olla kaasomanik. Kuid lauljatar väitis pärast lahkuminekut, et tema pole hokimängijalt sentigi saanud ning ei kavatsenud midagi tagasi maksta.

Hiljem väitis naine, et dokumendid, mis olid nende vahel korteriostu raames sõlmitud, olid kehtetud, sest ta oli allkirjastamise hetkel hull.

Pärast surma saab kõmulise korteri endale Julia 12-aastane tütar Vera, kelle isaks on Aldonin. Natšalova abikaasa oli ka see inimene, kes lapsele teatas, et tema ema enam siin ilmas pole. Juriidiliselt peab Froloviga hakkama nüüd 20 miljoni rubla pärast sõdima pisike Vera, kuid naise advokaat on palunud hokimängijat, et ta ei kaebaks tüdrukut kohtusse ning laseks tal korteris edasi elada.