27. novembri \"Kelgukoerad\" on esimene jagu kolmeosalisest selle hooaja viimasest loost, mis areneb Narva-Jõesuus. Kui see jagu õhtul lõpeb, peaks internetis avanema \"Kelgukoerte\" kodulehekülg.

 “Seal on üleval kõik siiani tehtud osad, mida saab vaadata, kui registreerid end kasutajaks,” räägib produtsent Toomas Kirss teleajakirjale Nädal ja lisab, et koduleheküljel on olemas iga näitleja kohta väike eluloo- ja rollikirjeldus. “Peale selle saab ka kommenteerida. Töötab Posti blogi, lisaks peaks sinna tulema mängud ning e-pood, mille kaudu saab osta sarja nänni,” lubab ta.

Kodulehel on ka casting’u-nurk, kuhu sarja soovijad saavad endast teada anda. Sama lugu on võttepaikadega, mida võib interneti vahendusel meeskonnale soovitada.

 “Kui on kihvt kodu, maamaja või tahad interjööri näidata, paned selle kirja ja pildid üles. Meie vaatame üle ja kui kõik on korras, oleme teie juures filmimas.”

Idee teha “Kelgukoertele” koduleht hakkas tuli septembris. Projekt võeti koheselt ette ja kolm kuud hiljem avanebki sarja veebikodu aadressil www.kelgukoerad.tv.

„Seni, kuni sarja eetris pole, on koduleht koht, kuhu fännid saavad koguneda ja omavahel suhelda,” ütleb Kirss.

 
„Kelgukoerte” lauamäng ilmub detsembris. Lauamängu-lugu algab Kelgu kontoris ja selle lahendamiseks peab kokku saama koodid. Mängida saab nii üksi, kahekesi kui näiteks neljakesi. Seal on nupud, täringud, Postid-Kõstad. „Kelgukoerte” lauamängu peaks saama samuti osta koduleheküljelt ja jõuab 6. detsembril ka poelettidele.