Laulja Kaire Vilgats: Lähen pühapäeval valimistele. Üksikkandidaatide hulgast ei hakanud kedagi silma. Partei nime ma ei avalda. Aga usaldan seda parteid ja usun, et see inimene pääseb ka Euroopa Parlamenti. 


Liis Lass:

Ma olen juba e-valimistel oma hääle andnud. Kelle poolt, seda ma ei ütle. Ei taha kedagi oma otsusega mõjutada. Las inimesed mõtlevad oma peaga. Nii palju või öelda, et hääletasin partei, mitte üksikkandidaadi poolt. Seal parteis olev daam sümpatiseerib mulle ja loodan, et ta osutub valituks.

Produtsent Toomas Kirss: Valin Indrek Tarandi. Tunnen teda, ta meeldib mulle ja tal on omad tõekspidamised. Mul on parteijurast täielik siiber. Teeksin riigile ettepaneku, et meil võiks parlamendis istuda nii palju inimesi, kui on parteisid. Igast parteist üks inimene. Nagunii hääletavad nad nii, nagu parteis neile öeldakse.

Meil võiks olla rohkem üksikkandidaate, kelle poolt saaksid inimesed valida. See on väga teretulnud!

Printsess Triinu Hoolma: Kindlasti lähen valima. Ma ei tea, kelle poolt veel hääletan aga kindlasti mitte Keskerakonna!

Ärimees Valdo Randpere: Olen eelhääletusel juba käinud. Oma eelistustest ei taha rääkida. Pean veaks, et inimene saab hääletada vaid partei ja mitte partei nimekirjas oleva inimese poolt. Usun näiteks, et kuna Indrek Tarand esineb üksikkandidaadina, tingib see talle suure edu.

Äridaam Kersti Toots: Ma olen alati käinud valimas ja teen seda kindlasti ka 7. juunil. Kas hääletan üksikkandidaadi või partei poolt, selle jätan enda teada.

Saatejuht ja ärimees Andres Peets: Andsin juba eelvalimistel oma hääle. Kellele, seda pole vist korrektne öelda. Võin öelda, et partei poolt, kellele ma senini alati hääle andsin, ma enam ei hääletanud. Üksikkandidaatidest hoian pöialt Indrek Tarandile.