BBC ajakirjanik Victoria Derbyshire intervjueeris hiljuti briti superstaari ning vestluse käigus tuli jutuks ka Venemaa president Vladimir Putin, vahendab The Independent.

Juba möödunud aastal ringlesid kõlakad, et Elton John olevat Putiniga ühendust võtnud, kuid Kreml lükkas toona selle väite ümber. Samas lubati kahe mehe kohtumise siiski rõõmuga korraldada.

Derbyshire uuris, millal kõnealune kohtumine võiks aset leida, kuid hetkeseisuga pole kindlat plaani veel paika pandud: “Loodan, et meie kohtumine saab millalgi teoks, kui tal olevat veel tihedam graafik kui minul.”

Saatejuht küsis, mida seksuaalvähemuste õiguste eest võitlev staar Putinile ütleks ning mees vastas kelmikalt: “Annaksin talle musi!”

Teatavasti on Venemaa tuntud kogu maailmas oma homovaenuliku seadusandluse ja ebatolerantse suhtumisega geidesse ning Elton John on juba pikemat aega soovinud Putiniga sel teemal kõneleda. Laulja on avalikult kritiseerinud Vene samasooliste vastu suunatud seadusi ja kommentaare Putini poolt, kelle väitel jahivad homoseksuaalid lapsi.