Kui teleprodutsent Ken Saan Tartus ühel peol viibinute vasaku jala jalanõud kokku korjas ja Emajõkke viskas, keelati tal edaspidi ülikoolilinnas oma nägu näidata. Mis mees on see lühikest kasvu kiiresti rääkiv nöbinina?

Ajad, mil Ken Saan (37) skandaalses saates «Esto TV» poliitikuid hirmutas ja väikekodanlasi ärritas, on jäänud aastakümne taha. Nüüd eelistab ta kaadri taga püsida, toodab produtsendina menukaid saateid, näiteks müstilist põnevussarja «Süvahavva», ja on rahul. Keni elu keskpunktiks on kaunis abikaasa Arlin (27) ja armas pisitütar Lumi Lulu (2).

Kuidas Ken naise võttis

Von Krahli teatri baaris oli pidu täies hoos, kui Ken üht eriti ilusat tüdrukut märkas. Mees ütleb, et ta oleks sel hetkel justkui elektrilöögi saanud – emotsioon oli sedavõrd võimas!
«Kaotasin Arlini tol õhtul korraks silmist ja sain laksust paanikahoo – kartsin, et ei näegi teda enam,» meenutab Ken.
Arlin on Keila tüdruk, Kenist kümme aastat noorem. Ta õppis üheksa aastat Tallinna Balletikoolis, aga valis siis teatrilava asemel hoopis moemaailma. Arlin töötas modellina neli aastat Itaalias, Iisraelis ja Kreekas. Neiu oli Ateenast korraks Tallinna põiganud, kui Ken ta kursilt kõrvale juhtis.
«Ken on põnev mees. Mulle meeldivad inimesed, kes teavad, mida nad tahavad. Ta ütles meie tutvuse alguses, et abiellume, saame lapse, ja kõik käiski hästi kiirelt,» räägib Arlin.
Ken ja Arlin on koos kolmandat aastat. Arlin õpib Räpinas aiandust, annab tantsustuudios tunde ega kahetse modellikarjääri toppamajäämist. Masu ajal hakkas ka modellindus kokku kuivama ja ega ta lootnudki enam erilisi tööotsi. Arlin ütleb, et Ken on tema parim sõber ja Lumi kingitus neile.
«Keni enesekindlus mõjub turvaliselt, sest tal puudub kartus ebaõnnestuda. Kui inimesel on kogu aeg midagi käsil, ei saa ta igav olla. See ongi tema trump,» kiidab naine.
Kui Arlin on Räpinas, kantseldab Lumit Ken. Isa ja tütar veedavad üheskoos lõbusalt aega, näiteks kohvikus lihapalle süües. Kui Arlin koju tulles korda nõuab, mõjub ta kui paha politseinik.