Sõnelus algas sellest, kui Kender postitas Twitterisse uudislingi, kuidas Inglismaal üks kodanik rassiviha õhutamise eest vangi pandi ning nentis, et selle kohaselt peaks Madison ammu vangis istuma. Viimane ei jäänud otseloomulikult vastust võlgu, parastades Kenderi “Untitled 12” kohtuprotsessile viidates, et keegi paistab tõesti varsti kinni minevat ja see pole teps mitte tema.

Sõnelus kogus tuure ja vastastikuste solvangute toon muutus üha vaenulikumaks, kergekäeliselt loobiti ka sõnu nagu “fašism”, “natsism” ja “küüditamine”. Lõpuks kaldus teema aga loomulikult Madisoni kurikuulsale varastatud iPhone’le.

“Jaak, minusugused ajasid Hilteri enesetapule, ma mõistan su viha,” torkis Kender väsimatult. “Ma kirjutan vanglas “Untitled 88”, kus ma pilastan ära sinu, su Hitleri, ja kõik teie ühised lapsed!” ähvardas ta. “Kirjuta jah, saamegi sulle 10 aastat juurde panna ning saad veel ühe raamatu kirjutada,” õelutses Madison.

Kogu vaidlust saad jälgida SIIT!

Mis Sa arvad, kallis Publiku lugeja, kas tegu on riigikogu liikmele ja hinnatud kirjanikule sobiliku käitumisega? Räägi kaasa kommentaariumis.