Vana arm ei roosteta. See on küll kulunud klišee, kuid alati on tore nentida, kui keegi läheb, tuleb – või kuidas iganes – oma endise armastatu juurde tagasi! Väidetavalt on kirjanikust ärimees Kaur Kender (41)nüüd lõplikult tagasi oma blondipäise abikaasa Anastasia Kenderi (31) juures!

Kuuldavasti kolis Kaur vahepeal enda venelannast abikaasa juurest välja, et veeta rohkem aega oma raamatu «Comeback» muusa Rita Maastikuga (36). Nende romanss süttis ülemöödunud suvel. Anastasia tunnistas siis, et Kauril on loominguline ja keskeakriis, mistõttu ta on otsustanud elada perest lahus.

Seekordne lahkuminek Ritast ja taasühinemine Anas-tasiaga on Kauril väidetavalt juba teistkordne – sest tagasi Anastasia juurde läks Kaur ka juba aasta eest, ent siis lõikas taas vahele Rita! «Kaur elab seal, kus on tema müts,» sõnas siis Rita, kes oli Kroonikale vastates parasjagu just Kauriga koos. «Muusadega on nii, et täna on Rita, homme on Maša ja ülehomme on Daša ka veel. Ma olen väga tugev naine ja ükski muusa mind küll ei murra,» teatas omakorda Anastasia.

Kuigi paari lähikondsed kinnitavad, et Kaur on nüüd pöördumatult Anastasiaga, kolmik asjade seisu ei kommenteeri. Küll aga saavat Kaur ja Rita endiselt hästi läbi – hiljuti viibis Kaur ka Kultuurikatla kohviku avamisel, mida Rita peab koos Marta Vaarikuga.