Millal siis veel kui mitte noorest peast? Saatest «Eesti otsib superstaari» tuntud lauljatar Kene Vernik (27) otsustas juba läinud suvel, et järgmised kolm aastat oma elust ta lihtsalt reisib mööda ilma ringi! Praegu peatub ta näiteks Berliinis.

«Alustasin eelmise aasta juunis Prantsusmaaga selle läänerannikul, siis kolisin Amsterdami ja aasta lōpetasin kaks kuud kestnud reisiga Aasias,» loetleb Kene. «Viibisin Vietnamis, Kambodžas ja Tais.»
Sel aastal jätkas Kene vankumatult oma plaaniga. «Minu sooviks on end rikastada kogemuste ja seiklustega. Soovin näha erinevaid kultuure ja inimeste käitumist. Otsida ja leida uusi sōpru, kuid ennekōike toita oma vaimu uute mōtetega. Olen end traditsioonidest lahti kiskunud ja enne kui kodu soetan või lapse teen, tahan reisida, olla vaba ja tunda end maksimaalselt hästi.»
Mis see kõik maksab? Enne lahkumist tegeles Kene mitme projektiga, mis võimaldasid tal reisimiseks raha kõrvale panna – ta pidas Tartu kesklinnas restorani nimega Nälg, nõustas inimesi unehäirete teemal ja andis ohtralt kontserte. «Oma restorani juhatamise kogemus ja psühholoogia taust andis mulle võimaluse kaasa aidata ka ühe Amsterdami tipp-restorani eduloole,» selgitab Kene. «Samal ajal nõustasin inimesi Eestist ja unehäirete teemal. Pärast seda, kui projektid olid edukalt lõpuni viidud, läksin puhkama. Muusikaprojektid on vaid hobi korras ja nendega ei ole võimalik teenida...»