Kerdo Mölder: elustavat süsti meile ei tehtud!

Kerdo Mölder, kes juhtunud kinnitas, kutsus juba eelnevates artiklites inimesi üles narkootilisest ainetest eemale hoidma, kuid soovib öeldud veelgi täpsustada. "Kiirabi käis kohal kahel korral, aga elustavat süsti meile ei tehtud, vaid anti nõu, kuidas kohutavast seenemaailmast välja tulla. Ma seda ei hakka seda aga siinkohal avalikult jagama!" kirjeldab Kerdo, toonitades ka seda, et tema ei pea antud sündmust narkopeoks, vaid rumalaks eksperimendiks.

"Kallid sõbrad, ma ei ole narkomaan! Sõitsin Lihulasse venna juurde, kuna Lihula on väga kaunis ja üks minu lemmiklinn, saan seal alati suurest linnamelust puhata," kurvastab ta luhtaläinud puhkuse üle. "Nautides väikse napsu taga õhtut, läks teema seentele ja pikalt sellest arutades otsustasime, et proovime siis ka ühe korra ära, tegin veel nalja, et kirjutan siis laulu „Seene metsas“. Proovisin esimest ja kindlasti viimast korda oma elus mürgiseeni, et siis teada mida see tekitab!" tunnistab ta oma uudishimu.

Seenerännaku kirjeldus: maailm moondub, oled nagu mängus või multifilmis!

"Kogu maailm moondub ja ühel hetkel tunned, et kõik, mis toimub ei ole päriselt, oled nagu kuskil mängus või multifilmis, kaob reaalsus ja sa ei kontrolli ennast, oma liigutusi, juttu ega tegevust. Toibusin sellest jubedast tripist täielikult alles täna hommikul," jagab ta avameelselt nähtut ja kogetut. "Ma ei mõista, mida narkootikumide kasutamises leitakse. Miks tarvitatakse ainet, mis kaotab igasuguse kontrolli enda üle?" arutleb ta.

"Ükskõik, mis vahvaid jutte teile mürgiseente tarvitamisest ei räägita, siis palun uskuge mind, ärge tarvitage seda, isegi prooviks mitte!" paneb ta kõigile inimestele südamele ning soovib edastada siirad vabandused õõvastavat vaatepilti näinud ning Publikule vihje edastanud majaelaniku ees. "Usun, et selle juhtumiga tahtis elu meile kõigile anda suure õppetunni, minule andiski!" lõpetab ta.