84-aastane Kerkorian, kelle varanduse suuruseks hinnatakse 3,3 miljardit naela, kahtlustas endist abikaasat Lisa Bonderit abieluvälises suhtes ning lasi asja eraviisiliselt uurida, kui 37-aastane Lisa hakkas nõudma lapsetoetust 223.000 naela kuus.

Liz Hurley playboyst ekskallima Bingi prügikastist välja õngitsetud hambaniit viidi laborisse ning selle DNA-d võrreldi Kira juuksekiharaga ning see näitas 99,99-protsendilise tõenäosusega, et 300 miljoni naelase varanduse pärija Bing on lapse isa, kirjutas The Sun.

Esialgu ei ole veel teada aprillis sündinud Lizi poja Damiani DNA-analüüsi tulemusi. 36-aastane Liz on öelnud raseduse algusest peale, et lapse isa on Bing, viimane aga on rasedust kategooriliselt eitanud.

Kerkorian väidab, et ei saa olla Kira isa, kuna on steriilne. Ta andis lahutuse käigus Lisale 8,8 miljonit naela ning maksab Kirale 37.000 naela kuus, kuna on lapsesse kiindunud. Ta otsustas asja üles võtta, kui eksabikaasa nõudis lisaraha.

Lisa kinnitas kuni viimase ajani, et Kerkorian on Kira isa ning väitis, et tal on selle kinnituseks ette näidata DNA-analüüs. Hiljem tunnistas ta, et valetas.