Kerli meenutas "Laulukaruselli" saadet ja sõnas, et kunagi oli see tema jaoks elu ja surma küsimus. "Kui oli mingisugune köha, siis pidi kogu öö auru hingama. Kui juhtus see, et ma edasi ei saanud, siis ma ei julgenud kooli minna. Juhtus, et ma võistlesin Luisa Värgiga. Teine kord sai tema edasi. Siis kui mina ei saanud, siis mu vanaisa sai infarkti, see oli tõsine, väga tõsine asi!"

Kerli sõnas, et viimasel ajal tegeleb ta palju enda muutmisega. "On tehtud kindlaks, et kui inimene tahab tõesti muutuda, siis võtab see aega kuus kuni kaheksa kuud."

Eestisse kolimine oli Kerli jaoks loomulik asjade käik, kuna ta on viimased mitu aastat olnud suviti kodumaal. Kõige märgilisem oli kolimise juures see, et Kerli võttis seekord kaasa ka oma raamatud. "Ma tahan siduda oma elu Eestiga palju rohkem."

Kerli põhjendas kunagist negatiivset suhtumist Eestisse sellega, et oli noor ja vihane. "See oli rohkem siis, kui ma olin rohkem selline fakinäppu näitav inimene, lõin jalaga kõik uksed kinni."

Lauljatar elab Elva metsade vahel üsna eraklikku elu. "Ma olen tegelikult täielik erak, teisest aspektist on see elu hästi lihtne. Ma kütan iga päev sauna, vean pangedega vett. Ma väga naudin seda üksiolemist, loen palju, mediteerin, sisustan enda kodu."