Värskes Kroonikas: Viimati aastal 2008 eetris olnud ja teiste selgeltnägijate seast nõid Nastja välja sõelnud müsteeriumisaade «Selgeltnägijate tuleproov» alustab üle pika vaheaja taas. Väidetavalt sihitakse saatesse ka Rakverest pärit, kuid hoopis Venemaal samas telesaates ilma teinud Marylin Kerro õeraase. 

«Kui nad tajuvad ja tunnetavad asju, siis oleks muidugi tore, kui Marilyni õed osaleksid sates,» sõnab TV3s eetrisse mineva saate produtsent Aivo Spitsonok. «Ootame osalema kõiki, nii algajaid kui ka edasijõudnuid.»

Marylin Kerro saavutas Venemaa 14. hooaja «Selgeltnägijate tuleproovis» teise koha. Marylinil on lausa kolm õde! Nende ema Inta teada on võimed hetkel siiski küll ainult Marylinil. Ta lisab, et võimed nende peres liiguvad edasi just naisliinipidi, ja poleks siiski ime, kui keegi Kerrode sensiitivse perekonna neljast õest end Marilyni eeskujul samuti proovile paneb! 

Praegu käib Eesti Meelelahutusauhindade hääletus, oma sõna saad sekka öelda lehel meelelahutusauhinnad.kroonika.ee. Ära jäta võimalust kasutamast!