Tantsija KERTTU TÄNAV (22), kes võitis Koit Toomega menusaate «Tantsud tähtedega», heitleb siiani tuntuse varjukülgedega. Kerttu mässiti intriigi, kus teda süüdistatakse oma eksmehe uue elu mürgitamises ning Kaia Triisa lapse isa nime levitamises...

Tundmatuks jääda sooviv allikas vannub käsi südamel, et kuulis Kerttut ühes Tallinna lounge`is sõbrannale kurtmas, kuidas ta igatseb taga oma ekskallimat Vallo Paali. Väidetavalt olla Vallo vahetanud aasta eest Kerttu tema enda sõbranna Kärdi vastu. Seda polevat Tänav seal küll enam ei rääkinud, kuid allika sõnul pistab tantsijanna siiani oma nina eksmehe suhtesse. Samuti olnud Kerttu see, kes lasknud lahti õela jutu, et meigikunstnik Kaia Triisa lapse isa on Koit Toome.
«Kerttul ongi kombeks oma eksmeestele käru keerata,» lajatab allikas.
Tänav on aga rohkem kui üllatunud: «Ma elan Tartus ja pole üheski Tallinna lounge`is sõbrannaga oma eraelu arutanud. Tallinnas käies olen mõnes lounge´is pigem sõpradega mõnel reedesel või laupäevasel õhtul aega veetnud,» ütleb Kerttu. «Koiduga oleme aga suurepärased sõbrad, Triisat ei tunne ma üldse. See kõik on puhas jama!»
Kerttu sõnul pole tal aega ega ka tahtmist ühelegi oma eksmehele käru keerata. Ta kirjutab bakalaureusetööd ning panustab kogu auru tosinale eksamile, et kevadel lõpetada Tartu Ülikooli õigusteaduskond. Eks kaunite naiste peale ollaksegi kadedad, ja nagu ütleb vanasõna - kel tiivad korra murtud, sõidavad edasi luua seljas!