Presidendi algatus «Talendid koju» kannab siiski vilju! Menusaate «Tantsud tähtedega» mitme hooaja tagune täht Kerttu Tänav (26) kolis Stockholmist tagasi Eestisse ja valmistub nüüd siin emaks saama.

«Olen äärmiselt õnnelikult lapseootel,» tõdes Kerttu esmaspäeval. Seda mitte enam kauaks, kuna beebi, teadaolevalt tüdruklaps, võib ilmavalgust näha iga hetk – kas või just nüüd, kui teie seda loete! 
Kerttu suundus Stockholmi Ülikooli vahetusüliõpilasena ja kirjutas seal magistritööd küberõiguse vallas. Paralleelselt töötas ta pilatese õpetajana Stockholmi Pilatese Keskuses: «Paari aastaga omandasin seal ulatuslikud teadmised ja kogemused pilatese ja ka taastusravi alal, nii era- kui grupitreenerina tippsportlastele ja erivajadustega inimestele.» Aastal 2011 kaitses ta Tartu Ülikoolis oma magistritöö.
«Kokkuvõtlikult on läinud ja läheb suurepäraselt,» pajatab Kerttu. «Ma ei välista, et võiksin veel Stockholmiga end siduda, kuid antud hetkel tundub küll kõige õigem, parem ja toredam olla kodus, kus on pere, sõbrad ja süda tegelikult alati olnud.»
Oma lapse isal, kauaaegsel elukaaslasel Kerttu täpsemalt ei peatu. Juba varem on ta Kroonika ajakirjanikule kavalalt naeratades öelnud: «Ütlen sulle parem rootsi keeles: Jag är mycket mycket glad och lycklig. Det är alt jag kan säga…» Muidugi sai enamik lugejaid aru, aga igaks juhuks tõlgime: «Olen väga-väga rõõmus ja õnnelik. See on kõik, mis mul on öelda.»