SUSAN SARANDON: "Mel Gibson meenutab mulle Attilat. Ilus, aga ainult väljast."

LAUREN BACALL: "Frank Sinatral ja minul oli suhe, mis lõppes kaunis julmalt. Me ei leppinud kunagi ära. Kui ma temast oma raamatus kirjutasin, olin ma väga helde, uskuge mind. Ma oleksin võinud olla tõeliselt õel. Ma ütlesin, et ta käitus nagu tõbras."

MADONNA : "Kevin Costneril on iseloomupuue."

MELANIE GRIFFITH: "Me mängisime James Woodsiga peaosasid filmis "Veel üks päev paradiisis" ("Another Day in Paradise"), aga ärge laske end pealkirjast eksitada. See ei kirjelda millegagi võtteplatsil toimunut. Ta oli siga. Temaga koos töötamine oli kui rasedus. Alguses oled õnnelik ja õhevil, siis hakkad mõtlema, et see oli su elu suurim viga ning lõpuks tahad vaid, et see kõik oleks möödas."

BRYANT GUMBEL: "Cher ei ole mu lemmikinimene. Ma eelistan inimesi, kes ei ole enesest nii lummatud. Ma tunnen vastumeelsust kuulsuste vastu, kes näitavad end iga poole aasta tagant People´i esikaanel ja kes on nõus tegema odavaid sporditarvete reklaame."

BETTE MIDLER: "Cher? See on keegi, kes oli kuulus."

JOHN FRANKENHEIMER: "Ma olin Val Kilmeri rezhissööriks "Dr. Moreau saares" ("The Island of Dr. Moreau") ja mulle meenus, et Will Rogers ütles kunagi, et ei ole kohanud meest, kes talle ei meeldiks. Will Rogers ei olnud kunagi kohtunud Val Kilmeriga."

JIM CARREY: "Koostöö Tommy Lee Jonesiga "Batmani" juures ei olnud just mu elu kõige õnnelikum aeg. Mu kõige olulisema stseeni eelõhtul tegi ta paar väga õelat märkust, midagi sellist: "Sina oled kõigest kabareekoomik, aga mina olen klassikalise koolitusega näitleja." Vabanda, Tommy Lee, su õelad märkused ei täitnud eesmärki. Nad innustasid mind töötama kõvemini ning olema parem. Aga hea meelega ma sinuga niipea koos ei mängiks."

JANEANE GAROFALO: "Mariah Carey on minu jaoks keskpärasuse etalon, pole siis ime, et ta rahvale meeldib."

HOWARD STERN: "Sharon Stone väidab, et on tüdinenud viidetest stseenidele "Ürginstinktis" ("Basic Instinct"), kus ta oma intiimseid kehaosasid välgatas. Kummaline. Kui ei oleks seda stseeni, ei teaks teda keegi."

SALMA HAYEK: "Jennifer Lopez teeskleb, et on ladina-ameeriklane ning ma olen hämmingus, et produtsendid annavad talle ladina-ameeriklase rolle. Jennifer Lopez on ameeriklane. Ta hispaania keel on väga vilets. See on tema jaoks väga mugav. Kui on vaja mängida ladina-ameeriklast, siis ta teeb seda. Aga ta ei tee seda hästi."

JENNIFER LOPEZ: "Salma Hayek ja mina oleme täiesti erinevad inimesed. Tema on seksikas südametemurdja ja sellised on ka ta rollid. Mina mängin erinevaid rolle ning mind ajab naerma ta väide, et talle pakuti Selena rolli enne, kui mina selle sain. See on jultunud vale. Kui ta teeb sellega enesele reklaami, siis on see tema asi."

JOSH MOSTEL: "Pärast koostööd temaga "Suurtes ootustes" ("Great Expectations") olen ma veendunud, et Gwyneth Paltrow ei ole midagi enamat kui ennast täis näägutis."

COURTNEY LOVE: "Madonna ja minu vahel valitsesid lahkarvamused, kui ta tahtis, et mu grupp Hole sõlmiks lepingu tema Maverick Recordsiga ja mina ta pakkumise tagasi lükkasin. Madonna huvi minu vastu oli kui Dracula huvi oma viimase ohvri vastu. Igal aastakümnel on oma staar ja Madonna aeg olid 1980dad. Aga see aeg on ammu möödas."