Juulis veetis Elina aega tuntud energiatöösturi, Eesti ühe rikkaima mehe Priit Piilmanni poja Kristjan Piilmanniga (29). Eelmise nädala reedel ilmus ERSO 93. hooaja avakontserdile uue kaaslannaga omakorda David. Tänaseks on selgunud ka brüneti kaunitari nimi – Triin Palmiste, kelle näojoontes võib täheldada sarnasusi ka Elinaga…

"Suunan tähelepanu sellele, mis toimus laval – toimus ikkagi tipptasemel kontsert, mis on palju enam vaatamist ja kuulamist väärt kui minu eraelu," sõnab David, kes kolme kuu eest lõi endale konto tutvumis­äpis Tinder – ta otsis sealt kaaslast, kellel oleksid temaga sarnased huvid.

Estonia kontserdisaalis viibis sel õhtul ka Elina (pildil), kel avanes rõdult hea vaade oma eksarmastatule ja Triinule. Elina ei paistnud olevat eksi nägemisest eriti häiritud. David jääb Elinaga trehvamist kirjeldades samuti rahulikuks: "Minu jaoks ei olnud selles midagi piinlikku."

Kroonikale on kirjeldatud Triinu kui sõbralikku, siirast ja heasüdamlikku naist, kes on alati olnud küpsem kui tema eakaaslased – sel põhjusel olevat Triin leidnud alati paremini ühise keele endast veidi vanemate meestega. Väidetavalt on ta tegelenud ka modellindusega. Triin on lõpetanud Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis bioanalüütiku eriala ning omandanud magistrikraadi Tallinna Ülikoolis.

"Tean, et ta on õpingutes olnud väga heal tasemel ja pühendunud, saanud alati häid hindeid nii, et ka päriselt saab teemadest ja õpitust aru," avaldab üks Triinu tundev, kuid anonüümseks jääda sooviv allikas. "Kindlasti pole ta ka golddigger (tõlkes kullakaevaja), vaid inimene, kes on tark ja oskab paljust rääkida."

Facebookis on Triin Palmistel mitmeid nimekaime, kuid tema kontot sealt ei leia. Küll on Triinul oma Youtube'i konto ja kanal. Kroonikale jäi Davidi südamedaam esialgu tabamatuks.

ERSO hooaja avakontsert Estonia kontserdisaalis