Paljude \"Selgeltnägijate tuleproovi\" saate vaatajate lemmik Sergei teatas pärast viiki jäänud finaali, et leidis saatest kallima. Nüüd on teada, kes see õnnelik naine on.

ETV saates "Pealtnägija" ahistava sekti pidamises süüdistatud Hannes Vanaküla rääkis Õhtulehele, et "Selgeltnägijate tuleproovi" finalist Sergei ja saate tegevprodutsent Kadriann Kibus armunud.

Armusuhet polevat Vanaküla siiski tuvastanud oma kolmanda silmaga, vaid tal olevat käegakatsutavaid tõendeid. Nimelt näinud üks Vanaküla tuttav noori koos Mustika kaubanduskeskuses söögipoolist ostmas. Samuti polevat Kadriann finaalsaate ajal oma poolehoidu kuidagi varjata suutnud – Vanaküla sõnul jooksis neiu pärast katsete nurjumist märgade silmadega stuudiost välja. "Ma ise ka mõtlesin, mis tal viga on," muigab Vanaküla.

Sergei ja Kadriann kinnitavad mõlemad, et on nad koos ja väga õnnelikud. Nende suhe olevat puhkenud õitsele siiski pärast finaali, kui Kadriann Sergeid lohutama tõttas ja noormehega pikemalt jutlema jäi.

Kordusfinaal jäi nii Sergei kui ka saate produtsendi Aivo Spitsonoki sõnul ära seetõttu, et finalistid jõudsid lõpuks järeldusele, et lõpp oligi hea ja ilus just selliselt, nagu see välja kukkus. "Tegelikult usun, et minu jaoks oligi saatusel eesmärk, et leiaksin saatest selle õige inimese," on Sergei oma isikliku võiduga õnnelik.