Harrison Ford ehk Han Solo
Star Warsi esilinastus Dolby teatris, LA's

Esimese Star Warsi filmi eest teenis Ford ainult tuhat dollarit nädalas ehk kokku umbes kümme tuhat dollarit. Kuigi tal puudus ametlik leping filmitriloogiaga, teenis näitleja saaga viienda osa (“The Empire Stirkes Back”) eest 100 000 dollarit ning 500 000 dollarit filmi “Return of the Jedi” eest.
Mark Hamill ehk Luke Skywalker
Star Warsi esilinastus Dolby teatris, LA's

Hamill teenis esimese Star Warsi filmi (“A New Hope”) eest rohkem raha kui keegi teine — 650 000 dollarit. Tänapäeval võrdub selline palk juba 2,5 miljoni dollariga. Lisaks sai ta 1/4 % filmi tuludest, mille hulka kuulusid ka taas avalikustamised, telelinastused ja muu.
Carrie Fisher ehk Princess Leia
Star Warsi esilinastus Dolby teatris, LA's

Fisheri Star Warsi palka ei avalikustatud, kuid näitlejanna tundub siiamaani asjade pärast veidikene kibestunud. Fisher ei teeninud raha filmi fännitoodete pealt ning naine on tunnistanud, et tegi vea ning andis enda nime ja näo täiesti tasuta ära. Ainsana faktina on teada, et nagu Hamill, teenis ka Fisher filmituludest 1/4%.

Alec Guinness ehk Obi-Wan Kenobi
Guinessil oli saaga tähtedest kõige parem diil. Tal polnud küll kõige suurem palganumber, aga tänu kavalatele läbirääkimistele, õnnestus tal teenida filmi tuludest üheksa korda rohkem kui teised. Aastal 1977 teenis ta 3,3 miljonit dollarit ning aastaks 2000 oli ta kokku teeninud umbes 85 miljonit dollarit. Guinness teenis Kenobi osatäitmise pealt rohkem kui enda ülejäänud neljakümne rolliga kokku.

Dave Prowse ja James Earl Jones ehk Darth Vader
Prowse kinkis ikoonilisele kurikaelale keha, James Earl Jones andis talle aga hääle. Prowse väidab, et tänu “äärmiselt nutikale Hollywoodi raamatupidamisele” ei makstud talle Darth Vaderi kehastamise eest sentigi. James Earl Jones sai umbes 7500 dollarit, sest tema agendid olid tal soovitanud lihtsalt raha vastu võtta ja joosta.

Peter Mayhew ehk Chewbacca
Londoni kiirabihaiglas miinimumpalga eest töötanud Peter Mayhew sai Chewbacca rolli eest 450 dollarit nädalas ning pidi sellepärast võtma oma päris töökohast kolm kuud puhkust. Meest ei saatnud pärast Star Warsi suur edu ja ta pidi 33-aastaselt tagasi oma vanemate juurde kolima.

George Lucas abikaasaga

*Stormtroopereid mänginud näitlejad said 8,500 Tuneesia dinaari, mis aastal 1976 oli umbes 6,50 dollarit.
*Guatemalas toimunud võtetel palus filmimeeskond kohalikel enda varustust mitu päeva valvata ning tasutas neid kuue õllega.
*Esimese Star Warsi filmi eelarveks oli 11 miljonit dollarit ning oma kassamüügist teenis linateos 775 miljonit dollarit.
*Saaga looja George Lucas ei uskunud filmi edusse ning nõustus madala palga eest töötama. Mees tahtis vastu saada aga filmi kõiki kaubanduslikke õigusi, mis osutus vägagi targaks lükkeks. Aastaks 2015 on Lucase omakapitali suuruseks 5 miljardit dollarit.