Star Fmi hommikuprogrammis külas käinud Uibomägi avalikustas, et nimelt näevad fännid Anzori ka järgmiselt "Selgeltnägijate tuleproovi" hooajal. "Nüüd tuleb natukene uues konseptsioonis, nendel vanematel tegijatel on siis õpilased, kellega nad koos katset lahendavad ja neid juhendavad. Ja kuna võtted on Lõuna-Eestis, siis ma vastutan selle eest, et ta jõuaks õigesse kohta."

Maagiat kasutab Anzor ka igapäevaelus, kuigi Uibomäel endal ei pruugi kallima võime alati meelde tullagi. "Eile oli väga hea selle ralliga. Meie võttelokatsioon oli seal Prangli külas ja Kambja juures kuskil Tartumaal või Põlvamaal. Täpselt see kiiruskatse algas siis, kui mina pidin olema seal lokatsioonis ja ühesõnaga mingit kruusateed mööda saadeti meid sõitma. Jõudsime jälle suure maantee peale ja ma olin juba tund aega hilinenud ja ekslesin ning ütlesin lihtsalt Anzor, kummal pool nad on, sest ma ei saa aru. Kedagi ma kätte ka ei saa ja meid suunatakse siit minema. Ja siis ta ütles, et vot nad on seal pool ning tal oli õigus. Me kogu aeg teeme sellist väikest selgeltnägija ja maagi mängu, aga ma ise ei saa sellest väga aru, et tegemist on maagiga. Ta ütleb, et Kethi sa oled ainus inimene maailmas, kes ei kasuta seda oma hüvanguks ära."

Uibomägi tunnistab, et mõtleb rohkem hoopis praktilisele probleemide, et kõik muu ühises elus sujuks "Minul käib see logistika nii, et mis riided lähevad härrale selga, kas on söödud, mida nüüd... minul käib see logistika hoopis teistmoodi. See väike detail lihtsalt ununeb."

Omajagu küsimusi on tekitanud maag Anzori pikad küüned, mis Kethile pigem nalja pakuvad. "Selleks on kaks asja, esiteks ta ütles, et see on saate mõttes efektne. Ja absoluutselt kõik naised kadestavad ta küüsi ja küsivad minu käest, et mis õlisid ta paneb ning kuidas ta neid viilib. Teine asi on see, et tegelikult pikemad küüned annavad talle võtetel parema tunnetuse."

Anzori küüned on häirivad ka maagi emale, mistõttu Kethi temaga pea iga päev suhtleb. "Ta ema kirjutab mulle iga päev, et Kethi, need küüned, miks ta neid maha ei lõika. Mulle teeb see juba nalja."

"Selgeltnägijate tuleproov" jõuab eetrisse kevadel ning Kethi Uibomägi huvide konflikti tõttu saatejuhina enam esineda ei saa.