Kuigi koospüsimistel on erinevaid kestusi, ei pruugi tulemus alati püsiv olla - värskemaid näiteid Piret Järvise ja Kallervo Karu ning Ithaka Maria ja Tomi Rahula lahkuminekust, pärast mida on Ithaka-Mariat seostatud ärimees Even Tudebergi ja ka meelelahutaja Sten-Erik Jantsoniga.

Värksemaid pruudiesitlemisi oli loomulikult Tanel Padari samm visata oma uus sõbranna Kristel Mardisoo meedia hambusse ning hiljuti on võluvat saatjannat tutvustanud ka Joel Lindpere.

Üle ega ümber ei saa Getter Jaanist, kes oma süütu imidžiga hüvasti võib jätta, kuna valis meedia poolt südamepõhjani vihatud Ott-Sander Palmi, kes tähesära pimestuses hülgas oma vastsündinud poja ema Piret Reinmarti.

Mõned vastuolulised härrased nagu näiteks Tanel Tatter, kes muuhulgas aegade jooksul soojendanud ka Kaia Triisa voodit, abiellub peatselt oma elukaaslase Riina Rossariga.

Näitlejad va kunstihinged käivad ikka omasoodu ning vaadates Mirtel Pohlat, siis ei häiri endiste elukaaslastega lava jagamine teda karvavõrdki. Näis, kuidas hiljuti elukaaslase Kristjan Sarve hüljanud Elina Pähklimägil selles osas läheb. Eriti veel, kui uueks peikaks tõepoolest osutub Marten Kuningas!

Üksindust kannatavad kodanikud ei soovi seda kauem enam taluda - võtke kasvõi Ilmar Taska, kes täiesti avalikult meedia vahendusel on asunud endale paarilist leidma.