Nüüd, kui Kim Kardashian on rase ja natuke vaiksem kui tavaliselt, saavad sõna ka teised perekonnaliikmed. Värskes intervjuus ajakirjale Compex (Kompex) räägib Khloe Kardashian, miks alaealine Kylie Jenner võib 25aastase mehega kohtamas käia, ja mis on kuulda, kui tema ema Kris Jenner seksib. Ärge siit enam edasi lugege, kui te seda teada ei taha.

Silikoon Khloe tuharates on kuidagimoodi tee tema ajusse leidnud, sest Khloe arvab, et 17aastane Kylie on praktiliselt täiskasvanud naine, sest tal on oma maja ja ta käib ärikohtumistel.
"Ma arvan, et 16aastaselt k***isin ma kellegagi, kes oli 20ndates eluaastates, see on kindel. Ma ei ütle, et ma käisin isegi kohtamas, ma ilmselt lihtsalt magasin nendega. Aga Kylie pole tavaline 17aastane. Sa ei ütle talle: "Hei, mis sa nädalavahetusel teed?" ja ta ei vasta sulle: "Lähen sõbrannadega pidžaamapeole!" või "Lähen koolilõpupeole!". Kylie käib ärikohtumistel ja ta ostis oma esimese maja. Ta läheb eralennukisse Karl Lagerfeldiga kohtuma. Seda ei tee inimesed isegi mitte oma 30ndates eluaastates. See on haruldane juhtum, kohtleme seda kui erandit."
Täpselt nii see asi käib. Pedofiilid, pange tähele – kui alaealine käib ärikohtumistel, võib teda julgesti varitseda. Selline alaealine on erand.
Jutt läheb aga edasi sellele, mismoodi Kardashianide matroon Kris Jenner seksib. Siit ärge enam kindlasti edasi lugege:
"Nende seksimise pealtkuulmine on metsik ja ma olen traumeeritud. Me olime kõik alumisel korrusel ja kuulsime plaksumist. See on väga traumeeriv. Ja voodi peatugi... Keegi ei peaks seda üle elama, aga mina kuulsin oma ema seda paar korda tegemas. Kui olin laps, peitsin end mingil põhjusel ema voodi alla, ja nad hakkasid Bruce'iga seksima. Ma olin seal ja ma ei saanud lahkuda. Ma pidin ootama, kuni nad lõpetasid."
Nii et Khloe peale ei maksa liiga pahaseks saada, ta on elus kohutavaid asju näinud...