"Ma tahan pidu! Leinariideid ei tohi keegi kanda. Andsin tüdrikutele juba kõik punavalged roosidega rätikud kätte ja need tuleb pähe panna. Kui ei ole peas, siis on oh-hoh-hoo! Olgu pidu olla: laul, tants ja möllamine! Muidu tulen kodu käima," hirmutab Virve oma tütreid ja lapselapsi.

Vaatamata kõrgele vanusele on memm aga ikkagi väga töökas. “Mu hing on nii noor ja ma tahan nii väga elada. Sest elu on nii ilus,” ütles ta intervjuul vaikselt, justkui kartes ära sõnuda.

Virve oma Jaan, abikaasa Jaan Köster lahkus kuus aastat tagasi Virve sünnipäeva päeval. Virve tegi hommikul kohvi valmis ja läks Jaani ehk Vana, nagu ta teda hüüdis, kohvile kutsuma. Mees magas ikka veel. „Mõtlesin, et mis ta unes näeb, et nii kaua magusasti magab,“ rääkis Virve eelmisel aastal Kroonikale. „Aga Jaan oli läinud, ainult voodi oli veel soe.“ Virve laulude sisse jõudis kange Kihnu loomuga pillimees-kalamees Jaan pärast oma surma. „Tegin talle kaks laulu, mõlemad pärast ta lahkumist,“ lausub Virve nukral toonil. Virvel ja Jaanil on neli last ja kuus lapselast.