Kõlab klišeena, kuid nii see on – vana arm ei roosteta. Saates «Tantsud tähtedega» tuntust võitnud tantsija Marko Kiigajaan (23) on uuesti üles soojendanud suhte oma lauljannast ekskallima Mirjam Mesakiga (20). Kuigi Mirjam tituleeris end oma Facebooki kontol veel läinud reedel vabaks ja vallaliseks, ei varjanud noored oma kuumi tundeid päev enne seda peetud Kroonika sünnipäeva ja seksikaimate väljakuulutamise peol.

Mirjam ja Marko veetsid terve õhtu käsikäes, jagades teineteisele kirglikke pilke ning hellalt emmates. Vaid mõnel korral, kui Markot tulid soojalt tervitama endised tantsusaate partnerid Evelyn Sepp ja IthakaMaria Rahula, jäi Mirjam mõneks hetkeks nõutult veidi omaette... Sündmused Mirjami ja Marko vahel näikse olevat edenenud kirglikult ja tormiliselt, sest veel läinud aasta lõpus oli Marko saatjaks Evelyn Sepale Euroopa Filmiauhindade galal ja ka tänavusel presidendi vabariigi aastapäeva vastuvõtul.

«Oleme, jah, jälle koos!» tõdeb Marko. «Elus kulgesid asjad nii, et ühel hetkel toimus äratundmine, et tahame ikka teineteisega koos olla!»

Kiigajaan ja Mesak tutvusid 2007. aastal, kui Gerli Padar esindas Eestit Eurovisioonil. Marko oli seal Gerli Padari esinemistiimis tantsija, Mirjam aga taustalaulja. Ometi sai noorte aastaid kestnud püsisuhe veidi ligi aasta aega tagasi läbi. Toona kõneldi, et just Marko endine tantsusaate partner Evelyn Sepp olla löönud kiilu noorte armastusse...