US Weekly andmetel on kaheksa kuud koos olnud plaanil tõsi taga. Pennile lähedalseisev isik sõnab: "Nad tahavad väga abielluda ja oma perekonda suurendada."

38-aastane Theron ja 53-aastane Penn paistsid hiljuti MET galal küll kõrvuni armunud, ent Theroni sõnul ei näinud ta seda tulemas: "Oleme Seaniga teineteist tundnud 18 aastat. Me olime lihtsalt väga head sõbrad. Oleme aeglaselt liikunud, sest oleme teadlikud, et kui selle tuksi keerad, kaotad inimese igaveseks. Pidime selle üle mõtlema, aga see tuli kuidagi pingutusteta," rääkis kaunitar Vogue juuninumbris.

"Inimesed, kes mind tõeliselt armastavad, näevad, mis mõju sellel mulle on," rääkis ta ning on hiljuti ka tõdenud: "Vallaline oli tore olla, aga nüüd on tore mittevallaline olla."

Theron oli 9 aastat suhtes näitleja Stuart Townsendiga, kuni paar läks lahku 2010 ning naine adopteeris 2012 poja Jacksoni, kes on tänaseks 2-aastane. Sean Penn oli 1985-1989 abielus Madonnaga, oma teise abikaasa Robin Wrightiga on tal tütar Dylan ja poeg Hopper.