REIN KILK on ettevõtjana mitmevõistleja. Vahel on multibisnismen õhtuks nii väsinud, et jääb autosse magama.

«Sõidan maja ette, kuid autost enam välja ei jõua, ja ärkan seal esimeste päikesekiirte peale. Vastu hommikut lähen tuppa ja magan poolteist tundi voodis,» tunnistab Rein. Paljud imestavad tema koormustaluvuse üle. Lisaks kümnetele äriraudadele tules on mehel ka intensiivne eraelukoorem kanda. Kuue lapse isal on muuseas ka pea pooleaastane titt toita-katta-kallistada.

Kuid sel teemal on Rein suht sõnakehv. Küsib hoopis, kas ajakirjanik müüri laduda ei oska — tal on tõsine puudus inimressursist Alatskivi lossi taastamisel. Rein on ju meister tööjõu värbamisel. Lambapügamise meistri palkas ta Uus-Meremaalt. Pügavat lamba minutiga. 

«Meil on kõigil 24 tundi päevas. Kellelgi ei ole rohkem ja tihti me pudistame oma aja pulbriks. Kui lööte aja kildudeks, siis selle aja väärtus on miljoneid kordi väiksem,» kõlavad kuldsed sõnad mehelt, kes aja ja raha vahekorda tunneb. Seetõttu ongi Kilk igasugu pudi-padi üritanud kaelast ära saada, et tegelda suuremate asjadega. «Suurt teemanti ei ole mõtet purustada lõiketerade tükikesteks.»

Lähemalt 3. oktoobri Kroonikast