Kui kaua oled Freddie Mercuryna esinenud?

1993. aastast saadik. Alustasime oma sõpradega sellest, et me ei suutnud Freddy Mercury surmaga leppida. Olime kõik 13-14 aastased, kui Queen tegi oma viimase tuuri ja jäime kogemusest ilma. Soovisime omal käel seda kõike uuesti luua.

Millega sa varem tegelesid?

Õppisin ülikoolis, käisin näitlejakursustel ning ajasin mitmeid bändiasju. Näitlemise õppimine tuli mulle Killer Queenis suureks kasuks.

Kui kaua sul võttis aega, et end laval Freddie Mercuryna mugavalt tunda?

Mercury oli selles, mida ta tegi, suurepärane! Mina jään alati tema varju jahtima (chase his shadow).
Ma jätkuvalt täiendan ennast ja see on olnud suurepärane rännak.

Mida sa enne lavaleminekut teed?

Töötan kostüümidega ja kuna show on füüsiliselt paljunõudev, teen ka trenni. Vahetult enne kontserti teen hääleharjutusi, mingeid šamanistlikke rituaale ma ei praktiseeri.
Kõige tähtsam on hoopis publiku häälestamine, nendega ühenduse saavutamine. Queeni viiendaks liikmeks on alati olnud lava ees viibiv publik. See on lisaks muusikale mu peamine rõõm! Ma ei väsi sellest kunagi.
Sellepärast me seda teemegi, et saada kätte see Queeni kontserdi maitse ning jagada seda. Iga kontsert on tänu publikule uus ja huvitav!

6. juulile esined Eestis. Mida sa meie maast tead?

Oleme Eestis kaks korda esinenud. Esimene kord oli 15 aastat tagasi, teine 2-3. Tallinn on hämmastav linn ja see on väga kiirelt arenenud. Eriti meeldib mulle vanalinn.

Kas Tallinnas väikese peo kah maha panete?

Loomulikult, kui kutsutakse! Samas on meil praegu tihe graafik ja järgmisel päeval peame juba lahkuma ning enam-vähem olema.

Killer Queen lubab Õllesummeri kontserdil esitada kõik Queeni hittlood ning annab kõige originaalilähedasema elamuse surematu rokk-klassika austajatele.