Maskides mehed käsutasid Kim Kardashiani voodist välja ning esialgselt kartis naine, et teda vägistatakse ära. Veebisaidi allikate sõnul lebas Kim vaid hommikumantli väel voodis, kui kuulis oma kahekorruselise korteri trepil samme.

Kim nägi vähemalt ühte maskiga meest ja teist politseinikuks kehastunud kurjategijat läbi klaasukse korterisse sisenemas. Ta aimas, et midagi on valesti ning asus seetõttu koheselt oma turvamehe numbrit valima. Staar ei jõudnud aga numbrit lõpuni valida, sest üks meestest krahmas tema käest telefoni. Nad sidusid ja teipisid Kimi käed kinni ja üks meestest haaras teda pahkluudest. Kim rääkis politseile, et just tol hetkel kartis ta, et teda vägistatakse ära. Ta hakkas karjuma ja palus neid laste nimel end ellu jätta. Ta pakkus pättidele raha ja ütles, et nad võviad võtta ükskõik mida nad tahavad.

Kardashiani sõnul ei osanud röövlid inglise keelt ning kõnelesid ainult prantsuse keeles. Ainsa asjana sai Kim aru, et mehed jahivad sõrmust, mille Kanye talle kinkis. Ta ütles neile, kus see asub, kuid sellega lugu ei lõppenud. Kim jätkas anumist ja nutmist ning pätid teipisid ka tema suu kinni.

TMZ andmetel viibis korteris ka Kimi sõber Simone, kes alumise korruse magamistoas magas. Simone kuulis lärmi ning lukustas end vannituppa ja helistas turvameestele, paludes neil kiirelt tagasi koju tulla. Turvamees Pascal jõudis korterisse kaks minutit pärast kurjategijate lahkumist. Terve intsident kestis kuus minutit.