49-aastane Corey Miller mõisteti 2002. aastal vangi Steven Thomasi mõrva eest. Eluaegse vanglakaristuse saanud Miller on terve aeg oma süütust vandunud. Mitmed usuvad, et Corey Miller mõisteti ekslikult süüdi, kuna protsessi käigus tehti mitmeid vigu, kirjutab DailyMail.

Kim Kardashian veedab 18 tundi nädalas selle juhtumiga tegelemisele ning pärast 2018. aastal San Francisco advokaadibüroos õpipoisina alustamist on tõsielutäht astunud juhtumiga tegeledes suure sammu edasi.

Nädalavahetusel jagas suure jälgijaskonnaga Kim juhtumi osas detaile. "18. jaanuaril 2002 toimus tragöödia, kui noor mees tapeti. Järgmisel päeval Corey Miller arreteeriti. Vandekohus mõistis Milleri 10-2 süüdi ja talle määrati eluaegne vanglakaristus. Kui ta oleks kohtu all täna, siis oleks pidanud vandekohus olema ühehäälne tema süüdi mõistmiseks," kirjutas Kim 66,4 miljonile jälgijale Twitteris.

"Pärast istungit on mitmed tunnistajad oma ütlused tagasi võtnud, tema süütust tõestavad tõendid on tulnud päevavalgele ja väidetakse, et mitmed vandekohtunikud sunniti teda süüdi tunnistama. Tõeline õiglus on see, kui noormehe päriselt tapnud mees vangi läheks ja Corey Miller vabastataks, et ta saaks pere juurde naasta," lisas Kim.

Kim Kardashian pöördus ka Steven Thomasi pere poole, öeldes, et tema eesmärgiks pole valusate haavade lahtirebimine, vaid õigete süüdlaste väljaselgitamine.

Corey Milleri juhtum on taas päevakorda kerkinud, kui saates "No Limit Chronicles" kajastas nii Milleri kui tema venna, teise räppari Master P tõusust muusikamaailmas.