Seltskonnanäitsik Kim Kardashian on ilmselt üks vähestest kaunitaridest, kes julgeb tunnistada - süüa ON hea ja suhu pista tuleb täpselt seda, mida hing ihkab.

30aastane Kim tunnistab Briti Cosmopolitanile antud intervjuus, et on oma kehaga sõber ja ta keeldub end dieetidega piinamast. "Meie vanemad panid meid uskuma "See oled täpselt sina ja ei keegi teine. Täpselt niisugusena oled sa sündinud, täpselt sellisena ilus ja selline sa peadki välja nägema." Minu enesekindlus on pärit koduseinte vahelt," teab kurviline Kardashian öelda.

"Mul on tselluliiti ja mis siis! Ma pole kunagi väitnud, et olen täiuslik. Ja ma ei peagi olema ju!"

Kimi sõnul tunneks ta pidevalt oma figuurile mõeldes kui vangis. "Ma tõesti armastan süüa. Kui sa oma elust rõõmu ei tunne ja häid asju nautida ei saa, siis mis mõtet on üldse elada? Mulle maitseb jäätis, erinevad krõpsud ja külmutatud jogurt," ütleb ta.

Kui keha ja kumeruste pärast pole kaunis naine oma pead vaevanud, siis 10aastaselt kasvama hakanud rindade pärast on ta häbi tundnud küll. "Mu noorem õde Kourtney narris mind, et mul on suuremad rinnad kui temal. Kui sa oled noor, siis valmistavad sellised asjad sulle piinlikkust - su keha muutub ja see kõik tundub võõras ning hirmus. 15aastaselt mõtlesin, et VAU! kõik on suurepärane. Ma pole endale kunagi väiksemaid rindu soovinud!"