Värskes videos mängib 1aastane Chicago West maoga, mis mitmed jälgijad murest ärevile on ajanud, vahendab Fox News.

Kardashian jagas videot, milles nimetab oma 1aastast tütart julgeks, et suurt valget maisimadu oma kätel hoiab. Metsloomade asjatundja Grant Kemmerer tunnistab, et ema selline käitumine ei ole just kuigi "tark".

"Ma ei arva, et on kuigi tark laps nii üksi jätta. Sellises vanuses laps ei mõista seda osavust, mis nii hapra olendi hoidmisel vajalik on. Nagu näha pigistab laps mao kaela ja keha, mis võib ta olemise ebamugavaks teha ning ta võib võtta kaitsva hoiaku."

Kemmerer, kes on ka mitmeid metsloomi puudutavaid telesarju juhtinud, tunnistas, et videot oli ebamugav vaadata. "Mul oli ebamugav vaadata, kui lähedal oli mao nägu Chicago omale. Ma usun, et omanik tundis end oma looma käitumise suhtes kindlalt, kuid üldine reegel on, et ma ei annaks sellist looma kunagi nii noorele lapsele, nii palju võib valesti minna."

Ka mitmed teised jälgijad on täheldanud, et viis, kuidas Chicago väikest olendit hoiab, ei ole ilmselt kõige õigem. "Võib-olla peaksid talle õpetama, kuidas teda nii hoida, et ta haiget ei saa! Hea töö, et lased nii väiksel lapsel vaest roomajat valusalt hoida ja liigutada."