Tõsieluseriaali ja pornovideoga tuntuks saanud Kim tunnistab Instagrami postitatud avalduses, et tema abikaasal on juba aastaid olnud bipolaarne häire.

"Ma pole kunagi avalikult rääkinud, kuidas see häire on meid kodus mõjutanud, sest ma olen väga kaitsev meie laste ja Kanye privaatsuse suhtes," kirjutas Kardashian ning lisas, et ta tunneb pärast abikaasa ootamatuid sõnavõtte vajadust sellel teemal rääkida.

"Need, kes on puutunud kokku psüühikahäirete või kompulsiivse käitumisega teavad, et perekond on jõuetu, kui tegemist ei ole enam alaealise inimesega," jätkas Kardashian vihjates sellele, et ta sooviks, et Kanye läheks ravile. Sellele vihjas räppar ka oma mitmetes säutsudes, kus ta kirjutas, et Kim tahab kahe arstiga teda sunniviisiliselt ravile viia. Hetkel viibib Kim Los Angeleses, Kanye aga nende Wyomingus asuvas talus.

"Inimesed, kes on sellisest olukorrast kaugel või ei mõista seda, võivad olla arvustavad ja ei saa aru, et inimene ise peab olema sellest protsessist huvitatud," kirjutas Kardashian.