Kui Kardashian varem juhustest välja ei teinud, siis nüüd näib lugu hoopis teise pöörde võtvat, vahendab Fox News.

Kardashian selgitab, et kahtlaselt palju on ette tulnud vahejuhtumeid, mil keegi täiesti juhuslikult väikest last lahkunud Robert Kardashianiga seostab. "Meie sarjas ("Kardashianid"), oli näha, et käisime Balil ja üks naine, kes oli pime meedium, tuli minu juurde ja ütles, et ma saan teise poja, kes saab olema mu taassündinud isa. Kuigi tal polnud aimugi, isegi keegi mu meeskonnast ei teadnud, et mu surrogaat rase on ja poissi ootab."

Veidi hiljem selgus juhtus staari lapsehoidjaga sarnane vahejuhtum, mis siis juba palju jahmatavam näis. "Ma pidin kiiresti linnast välja minema ja mu beebi lapsehoidja ei saanud tulla, sest pidi ise hoopis kindlalt katsikutel osalema. Ma ütlesin, et see on väga okei, kui ta Psalmi endaga kaasa võtab, kui see vaid talle sobib, sest mul tõesti oli seda abi vaja."

Lapsega katsikutele läinud lapsehoidja kohtus seal tundmatu naisterahvaga, kes hakkas kohe uurima, kas tegu on tema pojaga. "Ta vastas muidugi, et ei,ei, ma lihtsalt hoian teda. Naine selgitas talle, et ta kindlasti beebi emale edasi ütleks, et tegu on tema taassündinud pereliikmega."

Kardashiani sõnul pole sarnaste seoste kuulmine enam juhuslik. "Kellelgi polnud aimu, et tegu oli minu lapsehoidja või minu lapsega. Nüüd terve mu pere on veendunud, et see on taassündinud isa ja see teeb kõik lihtsalt nii emotsionaalseks."

"Ta on vasakukäeline ja mu isa oli ka. Ma isegi ei tea, kas ma uskusin varem taassündimisse, kuid nüüd usun kindlasti."