Hiljuti jagasid Kim ja Kanye West sotsiaalmeedias lõbusaid pilte perereisist, kus kõik neli last ka vanematega aega said veeta, vahendab Mirror. Staaride jagatud postitustest hoolimata avalikustavad mitmed lähedased, et suhted pole kaugeltki nii soojad, kui piltidelt tunduda võib.

Puhkusel ringi rännanud perekonda tabas ootamatu dilemma, kui isa Kanye teatas, et soovib jääda elama hoopis Wyomingus olevasse farmi. Peale üle elatud vaimseid raskusi tundus, et just Wyoming mõjub ta tervisele piisavalt hästi, et räpparit rahustada.

Nii ei jäänudki muud üle, kui et Kanye jäi üksi Wyomingusse elama ning Kim lendas juba koju tagasi. Esialgu jäi isaga maaelu nautima ka 7-aastane North West, teised kolm last võttis Kim endaga koju kaasa.

Ka lähedaste sõnul ei morjenda staare kauge vahemaa. "Kim on õnnelik, et ta Los Angeleses tagasi saab olla." Paari ühise tulevik on aga endiselt küsimärgi all. "Tundub, et Kim tahab veel abielu parandada, aga ta on oma plaanide osas üsna vaikne. Praegu on aga mõlemad rahul, et Kanye Wyomingus elab."

Oma presidendiks kandideerimise kampaaniaga kavatseb räppar veel edasi tööd teha. "Selles ei muuda keegi tema meelt," sõnab lähedane kindlalt.

Kim ja Kanye Westi abielu jooksis karidele, kui bipolaarse häirega räppar hakkas oma abikaasat ja tema pere sotsiaalmeedias karmide sõnadega süüdistama. Kim on küll avalikult öelnud, et jääb abikaasale toeks, kuid võib näha, et paari kirg pole enam endine.