Pärast nelja aastat abielu otsustas Princess Love abielule valget lippu lehvitada ja andis lahutuse sisse, kirjutab TMZ.

Tõsielusaate "Love and Hip Hop: Hollywood" täht andis lahutuse sisse teisipäeval Los Angelese maakohtus. Ja see pole ka sugugi üllatav, sest paar on juba pikemat aega lahus elanud ja neil on pidevalt suhtealased probleemid.

Ray J ja Princess Love abiellusid 2016. aastal, aga juba eelmisel aastal oleks sellega kõik olnud, kui nad Las Vegases olles meeletult tülitsesid.

Nad on juba veebruarist alates eraldi elanud ning ei ole oma suhteid parandanud. Tõsielutäht väitis novembris, et mees jättis pärast Las Vegases toiminud tüli tema ja nende lapse omapead. Tol hetkel oli Princess Love ka lapseootel.

Nende teine ühine laps, poeg nimega Epik, sündis jaanuaris, kuid ta ei olnud piisav, et abielu päästa.

Ray proovis ka sõbrapäeval abielule tuult tiibadesse puhuda, täites nende Beverly Hillsi kodu terve hulga roosidega, aga tulutult.

Princess lõpetas pärast Vegase intsidenti abielusõrmuse kandmise ning ähvardas lahutusega. Kuni selle nädalani olid need vaid sõnad.

2007. aasta veebruaris avaldati kodune seksvideo, mille Ray J tegi koos tüdruksõbra Kim Kardashianiga neli aastat varem. Kim K kaebas video omaniku Vivid Entertainmenti kohtusse. Sama aasta aprillis võttis ta kaebuse tagasi, kuna sõlmis nendega kohtuvälise kokkuleppe, mille väärtuseks oli viis miljonit dollarit.

Kim Kardashian kasutas seksvideo oma brändi rajamiseks.