Festivali Retrolegendid korraldajal jagub vehkimist mitme eest – ülejärgmisel reedel ja laupäeval astuvad Tallinna lauluväljakul üles ju sellised staarid nagu C.C.Catch (47), Kim Wilde (51), Silent Circle, Ricchi e Poveri jne. Omaaegsetel menutegijatel on aga kõigil omad soovid – soovid, soovid, soovid!

Näiteks C.C.Catch soovib Eestis viibimise ajaks endale kindlasti
turvameest, üht vaikset mittesuitsetaja sviiti, Mercedes Limousine E-Classi autot vähemalt aastast 2010 ning ööpäevaringset toateenindust. Uskumatu, aga Kim Wilde käib ikka veel solaariumis! Kimi jaoks peabki lisaks solaariumile olema hotellis ka võimalus lõõgastuda, spaa ning tervise- ja spordiklubi, lisaks veel juuniorsviit. Lavatagune catering peab sisaldama kindlasti punast ja valget veini, šampanjat ning tequila- ja shoti-klaase – lisaks suupisteid, puuvilju ja sooja buffet’d.

Kuna Silent Circle’i laulja Martin Tychsen (53) ei soovi väidetava aerofoobina lennata, tuuakse tema Saksamaalt kohale minibussiga. Kuldseis kuuekümnendais Ricchi e Poveri liikmed jälle nõudsid lendu äriklassis – vastasel juhul nad ei osale. Kuna keegi nendest inglise keelt küllaldaselt ei valda, on neil ühes ka tõlk. Küll nende vanainimestega on tegemist...