Ärimees TULLIO LIBLIKu (42) pildi ilmumine eelmises Kroonikas ajas väljaande telefoniliini punaseks ja tõi ka kirjakasti lisa.

.«Nimelt pole see Kristel seal mingi abikaasa, vaid järjekordne «Šahmatova»,» pahandab tähelepanelik lugeja. «Tullio Libliku seaduslik abikaasa on Valvi Liblik. Kristel Klimov pole aga keegi muu kui armuke lapsega.»

Ka Eesti majanduse leksikon «Eesti suurimate ettevõtete tippjuhid 2002» kinnitab, et Tullio Libliku abikaasa on Valvi ja neil on Kuressaares kolm last: Mari, Karolina ja Tambet. Tallinna seltskondades on Tullio siiski liikunud koos Kristeliga, kes sünnitas talle hiljuti poja Kuldari.

«Asjad on nagu on,» sõnab Tullio, kel on parasjagu kraes ka kohtulugu oma kinnisvaraarendajast partneri Andrus Suklesega. «Täna ei saa enam midagi muuta. Ma olen abielus Valviga, aga ka Kuldar on minu laps. Ma arvan, et meedia ei peaks selle teemaga rohkem tegelema.»

Oma kinnisvaratüli teemal andis mees hiljuti intervjuu sõltumatule nädalalehele, kus ta poseeris hoopis kinnisvarast huvituva megabeibe Liis Lassi seltskonnas.