“Mul on nii hea meel, et mul on olnud võimalus kohtuda ja raskes seisus laste ühte elupäeva ilusamaks teha, natuke rääkida noore inimesega, et millest mõtled, millised on su unistused … see on nii inspireeriv!” õhkas ta härdalt ning lisas juurde, et tema jaoks on see ülim austusavaldus, et temaga soovitakse tutvuda.

“Mul on kaks nõrkuskohta — loomad ja väikesed lapsed. Lapsed, kes on alles siia ilma sündinud, nii noored, aga neil juba on mingi suur raskus õlul. Ma ei ütle, et minuga kokku saamine on suur lahendus, aga kui see teeb neid natukenegi õnnelikumaks, siis on see väga suur asi ka minu enda jaoks,” tõdes ta.

Liis tunnistas ka, et kahjuks tuleb ajapuuduse tõttu paljudest pakkumistest loobuda. "Kõik oleneb sellest, milline on minu graafik. See ongi kõige suurem komistuskivi, miks mõned asjad jäävad tegemata. See on saatuse ja juhuse mäng," selgitas ta ning juhtis tähelepanu sellele, et peamise kirjade koorma saab endale tema mänedžer Sandra Sersant. "Sandra on mulle öelnud küll, et appi, sa ei kujuta ettegi, kui palju neid kirju tuleb. Mind on ainult üks."

Annetamistalguste raames kogub Minu Unistuste Päev annetusi aasta suurimale ja oodatuimale unistuste perepäevale – uusaastapeole – kuhu oodatakse personaalse unistuste päeva saanud lapsi koos peredega. Kogu ürituse prognoositav eelarve on 20 000 eurot, millest annetustalgutega loodetakse koguda 5000 eurot. Aita unistustel täituda annetuskeskkonnas!