Tal on elus olnud kaks suhet: esimene neist oli lühiajaline abielu, teine 19-aastane kooselu. "Sain aru, et ma ei suuda olla mina ise, kui mind pidevalt raamidesse suruda. Ma ei ole õnnelik elades kellegi teise kehtestatud reeglite järgi, ma ei arene nii."

"Selleks, et areneda vajan ma kas omaette olekut või siis kõrvale inimest, kes mõistab ja saab aru, et kes ma selline siis tegelikult olen. Minu ekskaasa seda ei mõistnud. Või kui mõistis, siis ei tolereerinud," selgitab Kirsti minevikukogemustest õpitut.

"Ma tahan olla NAINE ja kui keegi mu kõrval on, siis peab ta olema MEES. Mees igas mõttes. Mees peab pingutama ja armastama rohkem kui naine, ainult nii saab suhe toimida. Vastupidi on õud ja ahastus," on tal väga selgeks mõeldud aastatega asjad.

"Mulle meeldivad mehed kes aitavad mantli selga, tõstavad restoranis tooli paika, teevad üllatusi ja lubavad mul olla naine. Mulle ei meeldi mehed, kes ootavad, et ma maksaks baaris ka nende gin-tooniku eest. Mulle ei meeldi, et mees pakub, et maksa sina see taksosõit, ma maksan teise. Mine pekki! Sina kutsusid mind välja ju! Ma võin vabalt maksta, aga siis on see minupoolne ettepanek, mitte mehe! Hoia Jumal!"