Armas Kroonika lugeja!

Aasta hakkab jõudma lõpusirgele ja on endasse vaatamise aeg. Püüdke leida selles kiires jõulusaginas aega oma mõtetele. Mis läks hästi, millised olukorrad olid õppetundideks ja kas olete nendest õppust võtnud? Kui ei ole, siis korduvad need teie jaoks ebameeldivad sündmused seni, kuni saate aru mida teile öelda tahetakse.

Ärge unustage olla tänulikud kõige selle hea eest mis on teile osaks saanud. Inimesed meie ümber ei ole iseenesestmõistetavalt alati olemas. Öelge häid sõnu ja saatke ilusaid soove. Ärge unustage, et kõik hea tuleb alati saatjale tagasi, nagu ka kõik halb.

Ka minu taroskoobis on näha, et on aastalõpp. Jäär väljub sel nädalal teda pikalt vaevanud torisemisperioodist. Vähk otsib värskust ja uudsust, ta võib alustada ümberkorraldusi kodus või lõpetada vinduva suhte.

Ka lõvi teeb oma elus muudatusi. Kui kõik tundub liiga mugav ja lihtne, siis on aeg end jälle natukene raputada ja tegudele utsitada.

Neitsid, hoidke teie silm peal oma rahal, sest keegi teine piilub ka just teie materjaalsete väärtuste poole. Ärge laske end tüssata. Peresuhted on segased, aga selle sasipuntra lahendamine ajaks asja praegu veel keerulisemaks.

Veevalajal võib tekkida tööl salaarmastus ja kalad otsivad põnevust ja hingerahu. Just, mõlemat korraga!