Näitleja Kristjan Lüüs sõnas "Ringvaates", et osaleb lavastusel, sest elu muutub igavaks, kui pidevalt mugavustsoonis olla. "Tegelikult laval on väga mugav, sa lähed asjaga kaasa," mainis ta.

Märt Koik tõdes, et laval enda riiete heitmine on alguses pigem harjumatu. "Lõpuks võibolla on mugav jah, kui me teeme proovi järjest ja järjest. Eks see vist on mingisugune enda proovile panek."

Kuigi näitlejad tunneks end ehk paremini, kui trenniga lihased vormi ajada, siis rollist lähtuvalt ei saa seda ikkagi teha. "Need poisid peavad olema ju ikkagi Eesti mehed, Eesti kehadega," selgitas Lüüs.

Siiski võib kõige keerulisemaks pidada hoopis tantsu, mida mehed laval esitama peavad. "Tantsu osas on kõige keerulisem sellest tabust lahti lasta. Kui meil on sellised õiged Eesti mehed, kes käivad Facebookis kommenteerimas, et noh nemad ikka puusi ju ei höörita. Seal on vaja seda teha. Tunda ennast mugavalt oma kehas on jube raske," rääkis Koik.

Mehed naljatasid, et tegelikult ei ole ju loo kogu mõte vaid riideid seljast visata. Olukord põhineb kurval lool, mis ehk kõige naljakam ei peakski olema. "See, et saalis see naljakas on, see on juba igaühe enda asi, et mille üle ta naerab," tõdes Lüüs.

Kuigi seda, et kas, mis ja kuhu laval selga jääb, peab siiski iga inimene ise vaatama minema. Olenemata sellest tõestasid mehed stuudios, et on etteasteteks põhjalikult valmistanud ning sujuv riiete seljast kiskumine tuleb neil ideaalselt välja. Nelja näitleja paljas ihu tekitas isegi kogenud saatejuhil ebamugavust. "Issand, kui palju paljaid mehi mu vastas istub, mul ei ole mugav," ei suutnud Grete Lõbu naeru tagasi hoida. Vaata videost!