Väljaande TMZ info kohasel peab Slash välja käima 6,6 miljonit dollarit. Lisaks peab ta oma ekskaasa Perla Ferrarile maksma igakuiselt toetust 100 000 dollarit ja alimente 39 000 dollarit.

Muusikule jäävad alles tema kitarrid ja looming, mille tulevikus teenitav kasu kuulub Slashile. Ta saab endale ka 2011. aasta Ford F-150 ja Bevery Hillsis asuva maja. Perlale jääb Los Angeleses asuv maja 2014. aasta Range Rover ja 2 Mercedest.

Perla saab laste hooldusõiguse ja iga laps teenib järgneva 20 aasta jooksul 0,9 % Slashi palgast.

Slash ja Perla kohtusaaga on kestnud juba alates 2014. aastast. Naine asus suvel otsima inimest, kes väidetavalt paneb ta laste elu ohtu ning ta on veendunud, et see on keegi Slashi lähedastest.

Perla Ferrar esitas kohtule sadu Instagrami postitusi, mis viitavad perekonnaseisuandmete, samuti lastega seotud toimingute ja asukoha kohta käivatele andmetele ja fotodele.

Lisaks sellele arvab Perla, et need postitused väidavad, et ta on kohutav ema ja laste kuritarvitaja. Naine usub, et süüdlane on tõenäoliselt keegi Slashi lähedastest. Üks peamistest kahtlusalustest on tema praegune tüdruksõber Meegan Hodges, kes viibis muideks koos rokkariga ka paar kuud tagasi toimunud kontserdi raames Tallinnas.

TMZ andmetel oli Slash esialgu nõus endise abikaasaga koostööd tegema, kuid hiljem ta siiski loobus, kui selgus, et kurjategijaks oli keegi, kellel on otsene juurdepääs Hudsoni perekonnale.

Dokumentide kohaselt kustutati suurem osa postitustest ära kohe pärast seda, kui naine küsis infot Slashilt selle Instagrami konto kohta.

Perla soovib, et kohus sundiks Slashi interneti-teenuse pakkujat avalikustama kõik IP-aadressid, mida on kasutatud kõnealuse Instagrami konto kontrollimiseks.