Jutustus räägib limonaadisea Limpa ja tema sõprade seiklustest. Kõvakaanelises köites raamatu tiraaž on 6000 eksemplari ning hind poodides orienteeruvalt 149 krooni, teatas Delfile AS A. Le Coq.

Limpa on joogitootja A. Le Coq’i lastejookide sarja tähistav tegelane, kelle tegemised on tänaseni kajastunud erinevatel mahla- ja limonaaditoodetel, telereklaamides, lastele mõeldud üritustel ja üle Eesti tasuta jagatavates värvikates limonaadivihikutes.

“Limpa lugu on ainulaadne — kui maailmapraktikas on tavaline, et populaarseid raamatute või filmide tegelaskujusid kasutatakse hiljem turunduses, siis Limpa puhul on asjad vastupidi — õnnestunud tootemaskott on hakanud elama oma elu ning nüüd jõudnud ka raamatukaante vahele,” ütles joogitootja A. Le Coq juhatuse esimees Tarmo Noop.

Raamatu väljaandja kirjastuse Varrak tegevdirektori Priit Maide sõnutsi on tegemist lõbusa ja haarava lastele mõeldud seiklusjutuga tuntud autorilt. „Uus raamat räägib Limmost, kes ühel ööl järsku oma voodist ära kaob, tema õest Limmast, kes oma venda otsima läheb ning limonaadiseast Limpa, kes armastab vahetpidamata limonaadi juua. Loosse on segatud ka mereröövlid, tondid, laiskloomad ja paljud teised huvitavad tegelased,“ tutvustab Maide lühidalt raamatu sisu.

Andrus Kivirähkilt varem ilmunud lasteraamatud on: “Sirli, Siim ja saladused” (1999), “Lotte reis lõunamaale” (2002) ja “Sibulad ja šokolaad” (2002).