"Ma arvan, et täitsa võimalik, et üks osalejateks jäi seal rasedaks," tõdeb Kivisaar veidi heitlikult, kuid keeldub paljastamast kes, kui jutt veereb Eesti kõmu-uudiste peale.

"Toimus mingi orgia?" uuris saatejuht Kristjan Hirmo kohe agaralt. "Mina polnud seal mingi kõmureporterina," pahurdas aga Kivisaar, et saladuste paljastamisega ta ei tegele, pealegi oli lubanud suu pidada.

Seepeale jätkus stuudios arutelu, et Koit Toome ja Karl-Erik Taukar need olla ei saanud. "Miks?" imestas Maris Üksti, kuid Hirmo vastas sellele kiirelt, et jah, mehed ei saa ju rasedaks jääda, aga ka üksi pole see võimalik, seega keegi peab ka rasestaja rollis olema, jõudsid nad üksmeelse järelduseni.

Arutelu jätkati veel mõnda aega ning uuriti Kivisaarelt, kas ehk mõni konnasööja veinimõisa sõitnud Eesti daami ära võlus, kuid see polevat ka nii, ajas Kivisaar asja aina põnevamaks ja jäädes samas lõpuni salapäraseks.

"Korduvalt jäid vahele," sõnas Kivisaar veel õli tulle valamiseks, kuid soovis peagi teema lõpetada, vihjates vaid, et kui läbi lastakse, siis käib see ehk läbi ka saatest. Millal see aga eetrisse jõuab, pole praegu veel teada.