“Olovernes” on kohtudraama, mis käsitleb metafeminismi teemat. Tegevus toimub aastal 2015, toimunud on feministlik maailmarevolutsioon, kus naised haarasid võimu terves maailmas. Meestel on sellises maailmas abistav, toetav ja sekundeeriv roll, on kirjas Delfile saadetud teates.

Feministliku revolutsiooni ühe omaaegse initsiaatori — Olovernese üks abikaasadest on aga hiljuti tapetud. Näidend sisuks ongi surma põhjuste selgitamine ja ühtlasi uue feministliku maailmakorra toimimisprintsiipide avamine.

Sven Kivisildnik sai näidendi kirjutamiseks inspiratsiooni Karol Kallase väljapandud näituselt “Metafeminism”, kus oma loomingut esitlesid sellised Eesti meeskunstnikud nagu Leonhard Lapin, Ilmar Kruusamäe ja Peeter Allik.

Esietenduse päeval avatakse näitus “Metafeminism” ka Kinomaja fuajees. Sven Kivisildniku skandaalse näidendi “Olovernes” toob välja Arena Teater, millel on varem etendunud “Vabameelne abielu”, “Kurv”, “Frankie ja Johny kuuvalgel”, “Kivist külaline” jpt.

Etenduse lavastaja on Rednar Annus, osades mängivad Tanel Saar, Margus Prangel, Riho Rosberg, Tom Lilienthal, Hellar Bergmann, Allan Kress. Episoodilises osas teeb kaasa Rita Raave.

“Olovernese” valmimist on toetanud Eesti Kultuurkapital ja Tallinna Kultuuriväärtuste Amet.