Kodumaises sarjas “Kodu keset linna” üks peaosatäitjaid- Helen ehk Kleer Maibaum saab lapse “päris elus” ning ehk ka teleseriaalis.

 
Täna uute osadega teleekraanile naasev "Kodu keset linna" üllatab mõnegi süžeepöördega. Võimalik, et kodumaise seebika ühed peategelased Helen (Kleer Maibaum) ja Hannes (Martin Veinmann) saavad perelisa. Kui läheb tõesti nii, siis Kleer Maibaum seriaali tarbeks vatiinkõhukest ümber siduma ei pea – ta ootab päriselt ka titat.
Näitlejanna abikaasa, lavastaja Ingomar Vihmar kinnitab, et kolmandat last ootaval Kleer Maibaumil sujub kõik hästi. "Tipp-topp!" sõnab mees Õhtulehele.
Uut ilmakodanikku ootavad teatriperekonna kodus ees 3aastane Paul Samuel ja 7aastane Luise Mathilde. Maibaumi eelmist lapseootust seriaali ei kirjutatud: sarja-Helen sõidutati siis mõneks ajaks Saksamaale.
"Kodu keset linna" uue hooaja kuumemate teemade seas on tõesti lubadus, et Heleni ja Hannese armuelu susiseb, ütleb ka TV3 avalike suhete juht Annely Adermann. "Mida see täpsemalt tähendab, selgub loomulikult alles eetris – see võib olla pulmapidu koos kirglike mesinädalatega, uude kodusse kolimine, beebiuudis.
Seni on "Kodu keset linna" seriaaliga seotud lapseootused võimalusel alati sarja sisse kirjutatud ja tõenäoliselt tehakse seda edaspidigi."