"Becca (Rebecca hüüdnimi – toim) on tohutult ettevõtlik ja ideedest tulvil. Ta tegi koos koolikaaslastega 11. klassis õpilasfirma, mis müüs üritustel ja laatadel pärliteed ja oli väga menukas. Sellega tegeledes astus ta sammukese ettevõtlusmaailma ja nüüd liigub minu jälgedesse turunduses-suhtekorralduses," räägib Enel tütre tulevikuplaanidest. (Fotol paremal pereisa, helilooja Ivar Must).

Kui üleilmne olukord lubab, siis soovib Rebecca minna õppima Inglismaale Coventry ülikooli. "Seal on ta juba kohal käinud ja väga meeldis. Kuna riigieksamid läksid hästi, siis sisseastumiseks on tal kõik tingimused täidetud," ütleb Enel.

Cathy Korju tütar Sophie Alexandra lõpetas keskkooli kuldmedaliga. "Ta on lapsest saati unistanud Lõuna-Koreast ja tahab sinna ülikooli astuda korea keele erialale! Eks jälgime sealset pandeemia olukorda. Praegu on välismaal õppimine paljude jaoks küsimärgi all," sõnab Cathy.

Eriolukorra tõttu toimus lõpuaktus kooli aula asemel Saku suurhallis, kus oli koos 120 lõpetajat ja igaühel oli lubatud kutsuda kaasa elama vaid kaks pereliiget. "Kahju oli, et ära jäid nii tutipidu kui ka lõpuball. Koolis käimine sai kuidagi nii äkki läbi," ütleb Enel.

Jaga
Kommentaarid