Sotsiaalmeedias jagatud pildiga meenutas Beebilõusta elukaaslane neli aastat tagasi tehtud postitust, milles räppar ja Mänd väitsid, et on kihlatud. "4 aastat tagasi läks lappesse," kirjutas Mänd pildi kirjelduseks.

Eelmisel aastal meenutasid räppar ja elukaaslane Kroonikale, et tegelikult oli kihlumise uudis hoopis nende tutvuse algus ja emsalt mingit sügavamat mõtet naljatamise taga ei olnud. "Sattusime me ühe peo käigus ühise seltskonnaga Saaremaale. Minu lõustmobiil (Audi, mis oli värvitud politsei teenistusauto sarnaseks – toim.) oli just puruks sõidetud ja minult taheti kommentaare, mida keeldusin andmast. Järgmisel päeval oli aga „minu“ kommentaaridega artikkel kuskil veebis üleval. Mõtlesime peo käigus, et teeks veel nalja ja märkisime end Ingridiga Facebookis kihlatuks, ehkki tegelikult olime just tutvunud," selgitas Beebilõust postituse tausta.

Selgus siiski, et kõik ei olnudki nii naljakas kui algselt noored arvasid ning tunded hakkasidki päriselt kuumenema. "See info korjati kohe üles. Paar nädalat hiljem saime aga aru, et tegime hoopis enda kulul nalja - me olimegi päriselt suhtes," tunnistas Mänd saatuse ninanipsu.

Kihlusest ei läinud just kuigi palju mööda kuni 2016. aasta sügisel plahvatas meedias teade, et Beebilõusta suhe on läbi. Sotsiaalmeedias jagatud piltidega teatasid mõlemad, et on taas vallalised.

Saatusel on siiski enda plaanid ning tänavu aprilli alguses said Beebilõust ja Mändi pisikese tüdrukutirtsu vanemateks.