Natuke aega tagasi Brigitte Instagramis avaldatud pilt sai kohe meeletult tagasisidet. Fännid kiidavad, kui ilusad Brigitte ja Indrek koos välja näevad.

Raadiohääl juba mõtiskleb ka tulevikus osas, lisades pildipealkirjaks: "Indrek, vaata, ma olen valges nii ilus."

Läinud aasta novembris lahvatas skandaal, kui reklaamivaldkonnas töötanud Ron Nõmm (26) suudles peohoos kirglikult üht blondi kaunitari. Juhtunu vihastas tema elukaaslast, raadio­häält ja telenägu Brigitte Susanne Hunti (24) sedavõrd, et järgmisel hommikul ta lahkus Roni juurest jäädavalt.

Brigitte ja Indrek Mägi (28) vahel süttis armuleek mõni kuu hiljem. Jaanuaris Kroonikale antud intervjuus ütles Brigitte ajakirjanikule, et Ronil oleks roosisülemiga tema juurde veel tagasitee, kuid vahetult enne intervjuu trükkiminekut soovis ta just seda lõiku muuta – Ron olevat siiski mullune lumi, minevik! Suure saladuskatte all usaldas Brigitte juba siis, et tegelikult on tal tekkinud tunded Indreku vastu. Lisaks sellele, et noormees sõidab motokrossi, on ta ka bachata-tantsu treener. Brigitte liugles Indrekuga tantsupõrandale tantsu õppima juba läinud aasta lõpus.

Loe lähemalt: https://kroonika.delfi.ee/news/kroonika/kes-on-brigitte-susanne-hundi-uus-kallim-indrek-ja-kuidas-paar-kohtus?id=89798737

Kroonika andmetel tegi esimese sammu tutvumiseks just Brigitte. Enda jaoks bachata-tantsu avastanud neiu vaatas ringi bachata treenerite järele ja avastas Indrek Mägi. Silmanud ühel Buduaari glamuuriüritusel Indrekut, kes viibis seal koos oma toonase pruudiga, astus Brigitte talle ligi, ütles, et soovib tema juurde tantsutrenni tulla, ja küsis telefoninumbrit.

Paari lähikondsete sõnul oli suhte loomisel esialgu aktiivsem pool Brigitte. Eelmisel nädalal avaldas ta oma Instagrami Story’s paljutähendusliku postituse, kus meelate tantsuliigutuste saatel teatas, et on juba kolm kuud suhtes oma bachata treeneri Indrek Mägiga. Küsimusele, kas süda postitusel tähendab tõepoolest armastust, kinnitas Brigitte: "See on tõsi. Ma olen suhtes. Detailsemad asjaolud jätame aga oma teada."

Noored on veetnud koos aega ka pandeemia ajal isolatsioonis viibides. Oma Instagrami jälgijatega jagas Brigitte näiteks volbriõhtul videot, kus ta tantsib Indrekuga tundelist tantsu kizomba't.