Instagrami postitatud pildilt on näha, et isa ja tütar Penelope õhtustavad aasia restoranis. Kui Disick ise on rahuliku ilmega, siis tütar tõmbab näppudega silmalauge üles. Selline poos on tekitanud fännide seas kaheti mõistmist, ühed süüdistavad last rassismis, teised on siiski arvamusel, et väike laps lihtsalt lollitab pildil, vahendab USA Today.

Kasutaja @MissReesie kirjutab, et Ameerika ja Aasia päritolu inimesena tunneb ta ennast solvatuna ja vanemad peaksid lastele eeskujuks olema.

Kasutaja @Oxjessicanicolemaybe leiab, et vanem peaks lapsele õpetama selliste nägude tähendust ja kindlasti mitte seda pildistama. Ta lisab, et isa oleks pidanud valima mõne teise pildi.

Kasutaja @evolution_elle arvab samuti, et sellise pildi postitamine oli vale otsus. Kuigi ta ei nõustu, et pilt rassistlik oleks, on ta nõus, et kindlasti selline käitumine teeb paljudele haiget.

Teine pool fännidest on tugevalt arvamuse poolt, et rassismist on asi kaugel. Kasutaja @ladoak92 selgitab, et laps teeb lihtsalt nägusid ja ta on kindel, et lapsel ei olnud muud eesmärki. Temaga nõustub veel mitmeid ja mitmeid fänne, kes peavad solvumist naeruväärseks ja on seisukohal, et laps jääb siiski lapseks.